SZR “Bradeks” je porodična firma osnovana 2012 god. Bavi se proizvodnjom, transportom i ugradnjom ekskluzivnih modela dekorativnih ploča iz Behaton programa. Takodje se bavi i proizvodnjom i ugradnjom ostale betonske galanterije. Ove godine, na naše veliko zadovoljstvo osvojili smo proizvodnju raznih modela betonskih dekorativnih ograda. Vi sami dizajnirate vašu ogradu biranjem modela i boja. Sa zadovoljstvom vas obavestavamo da smo u ovom trenutku kadrovski i proizvodno osposobljeni da mozemo odgovoriti svim izazovima.

Ekskluzivne betonske kocke, betonske dekorativne ograde kao i ostala betonska galanterija koja se nalazi  u ponudi na našem sajtu, izradjeni su po najsavremenijoj tehnologiji, od najkvalitetnijih marki betona i prirodnih materijala. Korišćenjem najkvalitetnijih boja, aditiva, plastifikatora i akrilnih vlakana. Naši vibro – liveni proizvodi veoma su otporni na: mraz, pritisak, vremenske uslove i habanje.
Celokupni asortiman robe se proizvodi u raznim bojama i sklapa u najrazličitije mozaike. Boje su postojane i ne menjaju se, jer su ubačene u samu strukturu materijala.

Betonske kocke iz “Behaton ” programa idealne su za popločavanje dvorišta, šetališta, trgova, parkinga, benzinskih pumpi i drugih javnih površina. Brzo se postavljaju a po potrebi mogu se brzo demontirati i postaviti na drugom mestu.Na vama je samo da odaberete model i boju, sve ostalo prepustite našim stručnjacima.

Bradeks to znači:

  • Profesionalizam

  • Tačnost

  • Poverenje

  • Najniže cene

Očekujemo vaš poziv preko sajta ili ličnim kontaktom. Za sva bliža obaveštenja stojimo vam na raspolaganju. Sedište firme “Bradeks” se nalazi u Pančevu ul. Siđjelićeva 23.

Vaše ukazano poverenje predstavlja naš uspeh. Hvala.

SZR BRADEKS